Huisopkoopvergelijk is een initiatief van Tribeweb.nl

Tribeweb creeert slimme online oplossingen die jou helpen en tijd en moeite besparen. Huisopkoopvergelijk.nl zijn we begonnen zodat jij, wanneer je zit met twee hypotheken, wilt emigreren, je baan kwijt bent of door welk probleem dan ook niet van je huis af komt, je huis op een veilige manier snel kunt verkopen én er het beste bod voor krijgt.

Onze missie

Huisopkoopvergelijk.nl heeft als doel woningverkopers en woningopkopers / investeerders bij elkaar te brengen voor een betrouwbare, gemakkelijke en transparante totstandkoming van een verkoopovereenkomst. Met als missie: verkopers in staat stellen betere en makkelijkere keuzes te maken uit het grote aanbod van aanbieders. Onze dienstverlening is voor verkopers nadrukkelijk geheel kosteloos en vrijblijvend. Wij zien er daarnaast op toe dat onze aanbieders ook geheel kosteloos opereren.

Diensten

Huisopkoopvergelijk.nl geeft deskundige achtergrondinformatie aan haar bezoekers. Hierdoor kunnen verkopers een weloverwogen keuze maken op basis van hoogte bieding, betrouwbaarheid, zekerheid en integriteit van de koper. Wij screenen onze aanbieders, stellen voorwaarden en richtlijnen op. Verkopers vergelijken en delen zijn of haar ervaringen op dit platform.

Neem contact met ons op

Woningopkopers en investeerders kunnen gericht biedingen uitbrengen op basis van door hun aangegeven criteria zoals regio, type en aard object en prijsniveau. Hierdoor zijn zij in staat uiterst gericht biedingen uit te brengen tegen relatief geringe acquisitiekosten.

Het beoordelen van woningopkopers

In samenwerking met Jan Hendriks, Asset Manager

Jan Hendriks heeft jarenlange ervaring als Asset manager Vastgoed voor grote internationale spelers. Jan heeft grote opdrachtgevers van adviezen voorzien in omvangrijke vastgoed acquisities en Vastgoed beheer vraagstukken. Deze kennis is essentieel voor de samenwerking met- en beoordeling van onze aanbieders.

Omdat een enkele vergelijking op geboden prijs subjectief van aard is en niet bijdraagt aan de algehele ervaring bij de totstandkoming van een koopovereenkomst en overdracht, heeft huisopkoopvergelijk er voor gekozen primair de ervaringen uit te wisselen van verkopers die daadwerkelijk verkocht hebben. Uitsluitend hierdoor is een objectieve beeldvorming van de dienstverlening van onze aanbieders mogelijk.

Uw vraag, ons antwoord

Misschien heb je vragen over onze dienstverlening. Op onze website vindt je een uitgebreide verzameling van veelgestelde vragen. Staat het antwoord van je vraag er niet bij? Schroom niet en stuur uw vraag bij voorkeur per email naar: vraag@huisopkoopvergelijk.nl

 

Meld u aan

Postcode

Huisnummer


Naam

Uw gegevens worden verstuurd..

Verstuurd Er zal contact met u worden opgenomen

Er is iets mis gegaan bij het versturen van uw gegevens, probeer het eventueel later nog eens