Left Right
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
4 minuten

1. Vul uw gegevens in

Vul het formulier hier rechts in. Het is geheel kosteloos en vrijblijvend. Je kunt ook je naam en adres Whatsappen naar 06 5288 1514 en of het al te koop staat (Ja / Nee).

Uitsluitend je adres wordt aan opkoper(s) doorgegeven, niet je contactgegevens.

2 dagen

2. Betrouwbare huisopkopers geven een richtprijs voor je woning

De door ons geselecteerde & gescreende woning opkopers zijn uitsluitend nationaal opererende bedrijven die je woning op waarde schatten. Alle deelnemers voldoen aan de richtlijnen van woningopkoopvergelijk.

1 week

3. Nodig woningopkopers uit voor een bezichtiging.

Indien je interesse hebt om je woning te verkopen voor de afgegeven richtprijs / richtprijzen nodig je één of meerdere opkopers uit voor een bezichtiging. Ook deze bezichtiging is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Op dit moment worden je contactgegevens ter beschikking gesteld aan desbetreffende opkoper(s) voor het plannen van een afspraak.

Binnen 2
dagen na
bezichtiging

4. Je ontvangt de hoogste biedingen van de woning opkoper(s)

De biedingen zijn bindend voor de woningopkopers. Aangezien het zakelijke kopers betreft is er geen bedenktijd voor de kopers. Daarnaast zijn er in de meeste gevallen geen ontbindende voorwaarden zoals financieringsvoorbehoud.

Zodra u
wilt

5. Indien je een bieding accepteert wordt er een koopovereenskomst opgesteld

Je hebt ruimschoots de tijd om over een bieding na te denken. Wij zien er op toe dat een koopovereenskomst conform de richtlijnen van Vereniging Eigen Huis, Vastgoed Pro, VBO en NVM wordt opgesteld.

Biedingen ontvangen?

  Postcode

  Huisnummer


  Naam

  Staat uw woning te koop?

  Dit veld is niet ingevuld

  Uw gegevens worden verstuurd..

  Verstuurd Er zal contact met u worden opgenomen

  Er is iets mis gegaan bij het versturen van uw gegevens, probeer het eventueel later nog eens

  Kosteloos, vrijblijvend en betrouwbaar

  Geen verplichtingen

  U heeft geen enele verplichting om uw huis te verkopen. De enige die beslist of u wilt verkopen, en voor welke prijs, bent u.

  Gratis
  deelname

  Deelname aan bod op je huis kost u niets. De bezichtigingen en taxaties zijn gratis. Bij de verkoop van uw huis worden géén makelaarskosten berekend.

  Gescreende deelnemers

  Alle woning opkopers moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Wij controleren hun financiën en staat van dienst. Bekijk hier alle voorwaarden.

  Geschillencommissie

  Deelnemende woning opkopers worden uitvoerig door ons gescreend, Wij opereren als mediator bij geschillen. Heeft u een klacht? Meld het ons